Donatie’s

Roparun-Motto-1Geld verzamelen om de kwaliteit van het leven van mensen met kanker te verbeteren.  Daar doen we het voor.  Iedereen van Team 345 “Samen Sterk” is momenteel hard bezig zo veel mogelijk sponsorgeld in te zamelen voor de stichting Roparun.  Actuele acties van ons team vind je op de website onder het kopje Actie’s.

Hoe kan ik doneren?
Op de site van de stichting Roparun kunt u direct doneren op naam van ons team, Team 345, Team VRZHZ Samen Sterk.  U kunt zelfs doneren op naam van een teamlid.

In verband met de kosten is de minimale donatie via deze donatiemodule via iDEAL 10 euro, via handmatige overboeking 5 euro.

Bedrijven kunnen ons sponsoren via een van onze sponsorpakketten. Wij bedanken onze sponsors van 2014, 2015 en de bedrijven die ons steunen in 2016.

Doe mee aan de loterij!
De stichting Roparun organiseert ieder jaar een loterij waarin grote prijzen te winnen zijn. Ieder team dat deelneemt aan de Roparun, neemt loten af van de organisatie en verkoopt die zelf weer door.  Een lot kost € 2,50.

Wilt u een of meerder loten van ons kopen? Neem dan contact op met ons via het contactformulier op de contactpagina.
De uitslag van de loterij wordt bekend gemaakt in juni. Houd de site van de Roparun in de gaten: www.roparun.nl/roparunloterij